Church of Google Forum  

Go Back   Church of Google Forum > Googlism > Suggestion/Idea Box
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Suggestion/Idea Box Have an idea or suggestion regarding our website? This is the place to post it. We're always open for new ideas or new ways to promote the church. enjoyment
enjoyment
enjoyment
enjoyment

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old August 22nd, 2010, 05:26 AM   #1
VoltaicVolition
Junior Member enjoyment
Searcher
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 22
Default Posting Error

I'm trying to make a post and I keep getting this:
" 1. Too many live links/images found in your post content. Please edit your post or contact the administrator."

I went through the post, removed the single smiley, the single link, and every instance of bold and italic text, and this is still occuring.

I also tried different combinations of the "Automatically parse links in text" and "Disable smilies in text" checkboxes.

I am at a loss on what else to try to find out what exactly isn't getting along here.

Last edited by VoltaicVolition : August 22nd, 2010 at 05:36 AM.
VoltaicVolition is offline   Reply With Quote
 

« Previous Thread | Next Thread »

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Switch to Linear Mode
Hybrid Mode Switch to Hybrid Mode
Threaded Mode Threaded Mode

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:23 PM.

Contact Us - Chat - Blog - Main Page - Archive - Top

Powered by vBulletin Version 3.0.1
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
2007 Church of Google | We are not affiliated with Google Inc.